063-10 13 40 info@kongro.se

Filmare Fredric Jämthag

Jag heter Fredric Jämthag och har jobbat med videoproduktion och TV i Jämtland sedan 1994.

Jag började då på lokala TV4 Jämtland inom det redaktionella som redigerare, nyhetsfotograf och bildproducent fram till 1999 då jag gick över till den kommersiella sidan med beställningsfilm som reklamfilm och företagsfilm. Att arbeta med film är ett kreativt och utmanande arbete som jag tycker blir roligare och utvecklande med tiden och som jag verkligen brinner för.

År 2006 startade jag företaget KONGRO produktion AB i Östersund, mitt i Sverige. Jag är uppväxt i en liten by 2,5 mil norr om stan. Men bor idag i stan och trivs jättebra med närheten till fjällen och friluftslivet.

Jag har som egen företagare arbetat som nyhetsfotograf och VJ videojournalist, enmansteam, på TV4 Jämtland,
och nyhetsfotograf, redigerare på SVT Mittnytt.
Frilansar även som fotograf åt produktionsbolag inom nyheter, arenaproduktioner och sport som trav, fotboll, alpint/längdskidor.

Jag har en enkel vision för mig och mitt företag och den är, att jag ska göra mitt yttersta för att hjälpa mina kunder att lyckas med det dom gör.
 Kunden ska var så nöjd att de känner att de fortsättningsvis vill ha ett nära samarbete med mej i framtiden.
Och jag vill ha ett långsiktigt och nära samarbete med mina kunder som också är min samarbetspartners. Därför lägger jag ner mycket tid och kraft för att tillgodose varje kunds unika behov.

Har du några frågor kontakta mig gärna!

MVH Fredric

 

Några av mina produktioner hittar du på Youtube

 

Fredric Jämthag filmare i Östersund