063-10 13 40 info@kongro.se

Reklamfilm och företagsproduktion

Reklamfilmsproduktion

Jag hjälper er med produktion av er nästa reklamfilm, för att du ska kunna profilera ditt företag eller er utbudsreklam så att den kan visas i TV-kanaler, sociala medier, webben och mässor eller där du vill synas.
Jag kan hjälpa dig med allt från manusidé, filminspelning, 2D och 3D-animering, grafik, röst- & musikpålägg till slutredigering för att sedan se till att produktionen levereras på rätt sätt.

 

Företagsfilm

Vill ni göra ett bra första intryck och presentera ert företag för presumtiva kunder, så  är en företagsfilm på hemsidan ett mycket bra sätt. En företagspresentation där ni talar om vad ni gör och vad ni står för skapar trovärdighet hos besökaren.
En företagsfilm kan också kan användas för internt och extremt bruk, sociala medier, vid föreläsningar, eller bara som en dokumentation.

 

 

Alla filmer jag producerar levereras i HD-kvalité eller det ni önskar, naturligtvis kan jag göra filmerna Webb-anpassande.

Och jag har ett väl uppbyggt nätverk i branschen inom ljud/musikproduktion, fotografering och animation för att kunna ge kunden det hon/han önskar. Och hyr eventuellt in övrig teknik och tjänster vid behov om det skulle behövas.

 

Fler reklamfilmer hittar du på KONGRO produktions Youtube kanal

Reklamfilm för Bilhandlare Sandström&Ljungqvist i Östersund

Reklamfilm för Industrinatten 2015.
Ett arrangemang där industriföretag i Jämtland öppnar upp sina dörrar och visar sin verksamhet under en kväll för allmänheten.

Reklamfilm för Sport och Motor i Torvalla.

Reklamfilm för Elon-Sjödins på Frösön.

Reklamfilm för Frösögummi på Frösön.

Videoproduktioner för TV4´s reklamsäljare, som kontinuerligt skickades via mail till sina kunder.

Reklamfilm för Jamtli som bl.a. är ett friluftsmuseum med barnaktiviteter, tidsresor och historiska rollspel på Historieland i Östersund.