063-10 13 40 info@kongro.se

Utbildningsvideo och Instruktionsfilm

Utbildningsfilm och instruktionsfilm är ofta ett betydligt roligare och effektivare sätt att lära sig genom, än att läsa broschyrer, manualer och böcker.

När det gäller utbildningsfilmer så kan du dessutom ge dina medarbetare åtkomst dygnet runt till materialet oavsett vad de befinner sig. Uppskattat sätt när du ska utbilda er personal och effektivt sätt att informera vid nyrekrytering.

Tid och pengar som läggs på utbildningar, informationmöten och support kan minimeras.

Med en instruktionsfilm visar du enkelt hur en produkt fungerar eller hur den tillverkas.
Det är lättare att visualisera ett flöde/process med hjälp av video, vad det än må vara.

Jag hjälper även till med 2D och 3D-animationer som ett komplement till filmat material för att kunna förtydliga och förenkla visualiseringen.

Din produktion har du sedan möjlighet att använda internt i företaget, på din hemsida eller på sociala medier.

Jag har ett väl upparbetat nätverk inom branschen för ljud/musikproduktion, fotografering och animation för att ge mina uppdragsgivare det dom önskar.

Fler produktioner från KONGRO hittar du på Youtube

En grafik produktion för företaget PS-Gruppen om ledarskaps- och verksamhetsutveckling. Den ska bl.a. användas inför kundmöten och föreläsningar.

Ett utdrag ur en stresshanteringskurs i flera avsnitt på webben. Varje avsnitt börjar med en lättsammare film som efterföljs av en föreläsning.

Ett utdrag ur en instruktionsvideo hur man spelar på hästar och trav.

Hur ska jag gör vid en investering med solceller? Region Jämtland hjälper er!

En informationsfilm ”Bli din egen elproducent” som beställdes av Region Jämtland Härjedalen för att underlätta för de intresserade vid en ev investering med en egen solcellsanläggning.

Att använda film för att nå ut med budskap i bl.a. sociala medier och e-post.