063-10 13 40 info@kongro.se

Webb-TV & Nyhetsinslag för TV

Jag hjälper er med Webb-TV sändningar, streaming av TV på nätet/internet. Webbsända evenemang, utbildningar och föreläsningar.

När ni vill nå ut med information, föreläsningar, konferenser, utbildningar, nyheter och evenemang till era anställda, kunder och deltagare som inte har möjlighet att närvara på plats, men endå vill ta del av det som händer, från soffan i hemmet eller arbetet.
Jag har egen teknisk utrustning för att filma i Broadcastkvalité upptill HD1080 och distribuera en Webb-TV sändning via internet på ett säkert och stabilt sätt. Kan även tillhanda hålla en smidig mobil flerkameralösning för en kostnadseffektiv och kvalitativ produktion i SD/HD, som också kan användas för storbildsproduktioner vid evenemang.
Webb-TV sändningen kan sedan sparas på ”Näten”, låst eller öppet för allmänheten om så önskas, så att de behöriga tittarna i efterhand kan ta del av Webb-TV sändningen te.x. för repetition av en föreläsning eller utbildning.

Större event innebär betydande investeringar. Planera för maximal utdelning av allt som berättas, visas och upplevs under och efter mötet. Du får ett fantastiskt mervärde genom livesändning, inspelning och integration med sociala medier. Följ upp med en videofilm som sammanfattar och påminner. Förläng livslängden genom att publicera filmer från föredragen. Marknadsför kommande event med klipp från höjdpunkterna.

Steadycam operatör

Fredric på KONGRO som Steadycam operatör för Östersunds Postens Webb-TV satsning under Storsjö Yran.

Har du några frågor kontakta mig gärna!

Frilans för TV4 Nyheterna som fotograf/tekniker för "Live" sändningar från olika orter i Jämtlands län.

Frilans för TV4 Nyheterna som fotograf/tekniker för ”Live” sändningar från olika ställen i Jämtlands län.

Föreläsning Om Döda fallet och dess framtid i Hammarstrand

Föreläsning Om Döda fallet och dess framtid i Hammarstrand.

Inför en webb-TV sändningen på C-more och en Superettan match på Jämtlandsarenan.

Inför webb-TV sändningen på C-more och en Superettan match på Jämtlandsarenan.

Olika nyhetsinslag för TV4 Jämtland som är gjord som enmansteam.